Δημιουργήσαμε το brand μας με δύο στόχους. Ποιότητα και λειτουργικότητα.

Κατασκευάζεται στην ΕΥΡΩΠΗ

Για να κάνετε την καθημερινότητά σας καλύτερη!

Ο στόχος μας? Μεταφέρετε τις περιπέτειές σας στο επόμενο επίπεδο χωρίς συμβιβασμούς στο στυλ.

Ο καθένας μας τηρεί τα υψηλότερα πρότυπα κατασκευής για ποιότητα. Η εστίασή μας στην καινοτομία, το σχεδιασμό και την άνεση δίνει στις SMART BAGS μας τη λειτουργικότητα και το στυλ που χρειάζεστε στην καθημερινότητά σας.

Τα σακίδια μας είναι δυνατά, ανθεκτικά και πολυλειτουργικά, σχεδιασμένα να είναι ευέλικτα, ανεξάρτητα από τον προορισμό. από το ταξίδι για δουλειά μέχρι την επίσκεψη στο γυμναστήριο, από τα σαββατοκύριακα στα βουνά μέχρι το περπάτημα στο πάρκο.

Η επιλογή μιας SmartBag είναι μια επένδυση όχι μόνο στην εικόνα, αλλά και σε μια ευκολότερη ζωή. Αυτό οφείλεται στις πολλές λειτουργίες των έξυπνων σακιδίων πλάτης. Κάθε ένα από τα προϊόντα που προσφέρουμε έχει μια ενσωματωμένη επιλογή φόρτισης USB για το τηλέφωνό σας, επειδή γνωρίζουμε πόσο γρήγορα αδειάζει η μπαταρία του smartphone σας. Γνωρίζουμε επίσης τις ανησυχίες σας ότι κάποιος μπορεί να σας κλέψει κάτι, γι' αυτό και τα περισσότερα από τα έξυπνα σακίδια πλάτης μας διαθέτουν ενσωματωμένη αντικλεπτική προστασία.

Σχεδιασμένη για να χωράει εύκολα όλα τα αξεσουάρ τεχνολογίας και του τρόπου ζωής σας, χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό και το σύστημα λειτουργικών πρόσθετων στοιχείων, η SmartBag θα είναι ο τέλειος καθημερινός σας σύντροφος, ανεξάρτητα από το τι επιφυλάσσει η μέρα σας.

Ανακαλύψτε τη μεγαλύτερη ποικιλία αποκλειστικών έξυπνων σακιδίων πλάτης.

Αυτό είναι το μόνο μέρος όπου μπορείτε να βρείτε όλα τα μοντέλα έξυπνων σακιδίων πλάτης με τις καλύτερες πωλήσεις με εξαιρετική ποιότητα και σχεδιασμό υψηλής ποιότητας σε ένα μέρος. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας δυνατά, ανθεκτικά και εξαιρετικά λειτουργικά έξυπνα σακίδια που θα είναι ο πιστός βοηθός σας στην καθημερινότητα!

Δεν προσφέρουμε αντίγραφα, όλα τα προϊόντα μας είναι ΓΝΗΣΙΑ και προέρχονται απευθείας από τον κατασκευαστή, επομένως μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι αυτό που προσφέρουμε είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Παρά την αφθονία των σακιδίων πλάτης που κατακλύζουν την αγορά, κανένα από αυτά δεν προσφέρει περισσότερα από ένα έξυπνα χαρακτηριστικά και καταφέρνει να καλύψει όλες τις απαιτήσεις σας. Αυτός είναι ο λόγος που ο ιδρυτής μας Lachezar δημιούργησε την SmartBag. Αφιερώθηκε στη δημιουργία προϊόντων που όχι μόνο θα έκαναν τη ζωή των ανθρώπων πιο εύκολη, αλλά θα ικανοποιούσαν τις ανάγκες τους και θα παρείχαν ψυχική ηρεμία.

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας; Νομίζουμε ότι ο λόγος είναι ότι είμαστε και έμποροι και πελάτες. Αντιμετωπίσαμε τα ίδια προβλήματα με εσάς. Χρειαζόμαστε και αναζητούμε τα χαρακτηριστικά που θέλετε. Νιώθουμε αυτό που νιώσατε. Αυτός είναι ο λόγος που μπορούμε να κάνουμε καλύτερη δουλειά. Δεν θέλουμε απλώς να φτιάχνουμε και να πουλάμε σακίδια.

Ένα μέλλον με φροντίδα για τη φύση.

Στην Smart Bag, πιστεύουμε ότι ο καλός σχεδιασμός και η κατασκευή μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο και να βοηθήσουν τους ανθρώπους να βελτιώσουν τον τρόπο ζωής και τις περιπέτειές τους με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον.

Η εστίασή μας είναι να συνδυάσουμε υλικά υψηλής ποιότητας και καινοτόμα χαρακτηριστικά για να προσφέρουμε μοναδικά ελαφριά σακίδια, αξεσουάρ και έξυπνες ταξιδιωτικές λύσεις.

Προσπαθούμε να προωθήσουμε έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής διατηρώντας παράλληλα το στυλ.

Τα προϊόντα μας δεν παραμελούν την αισθητική. Όλα τα smart σακίδια είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά.

Δημιουργήθηκε με μινιμαλιστικό σχεδιασμό για άτομα που ακολουθούν έναν δυναμικό τρόπο ζωής και βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση.

Πιστεύουμε βαθιά μέσα μας ότι δεν είμαστε απλώς μια εταιρεία σακιδίων. Θέλουμε να είμαστε η εταιρεία που εμπνέει τους ανθρώπους να βγουν έξω και να εξερευνήσουν τον υπέροχο κόσμο.