ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ


1. Σύμφωνα με τη σύμβαση πώλησης εξ αποστάσεως, κάθε πελάτης που είναι καταναλωτής μπορεί να επιστρέψει το προϊόν σε άθικτη εμπορική κατάσταση χωρίς να αναφέρει αντικειμενικό λόγο για παράπονο εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των αγαθών. Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή των εμπορευμάτων είναι υποχρέωση και ευθύνη του πελάτη. Εξυπνος Η τσάντα δεν δέχεται επιστροφές εμπορευμάτων που αποστέλλονται με μετρητά κατά την παράδοση.

2. Άλλοι λόγοι ακύρωσης της εξ αποστάσεως σύμβασης από τον πελάτη είναι:

2.1 Κατεστραμμένη συσκευασία – Ο πελάτης μπορεί να ζητήσει αντικατάσταση των αγαθών εάν διαπιστώσει ότι βρίσκονται σε κακή εμπορική κατάσταση.  Στην περίπτωση αυτή το κόστος επιστροφής του προϊόντος βαρύνει τον Πωλητή. Μετά την αποδοχή των αγαθών, από τον Πελάτη και εντός 24 ωρών, ο Πελάτης δεν έστειλε πληροφορίες στη Smart γραπτώς ή τηλεφωνικά Σακούλα για διαπιστωμένη ζημιά στα σχετικά προϊόντα, τότε θεωρούνται παραληφθέντα σε καλή εμπορεύσιμη κατάσταση. Σε αυτή την περίπτωση, Smart Τσάντα δεν υποχρεούται να αντικαταστήσει τα σχετικά προϊόντα.

2.2 . Μπερδεμένο προϊόν κατά την παράδοση. Εάν ο πελάτης διαπιστώσει ότι τα εμπορεύματα που παραδόθηκαν από τον ταχυμεταφορέα είναι διαφορετικά από αυτά που παρήγγειλε, μπορεί να τα επιστρέψει στον ταχυμεταφορέα για να του σταλεί ένα σωστό. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πωλητή.

3. Ο Πελάτης υποχρεούται να ενημερώσει τον Πωλητή για την πρόθεσή του να επιστρέψει τα αγορασμένα αγαθά ή να υπαναχωρήσει από την εξ αποστάσεως σύμβαση, δηλώνοντας την απόφασή του κατηγορηματικά μέσω γραπτής επικοινωνίας μέσω e-mail, εντός της καθορισμένης προθεσμίας. Για να ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης, ο πελάτης πρέπει να χρησιμοποιήσει το έντυπο του δικαιώματος υπαναχώρησης . Εάν δεν τηρηθεί η προθεσμία των 14 ημερών για την επιστροφή ενός προϊόντος ή το προϊόν επιστραφεί χωρίς να ειδοποιήσει ο Πελάτης τον Πωλητή, ο τελευταίος δεν υποχρεούται να επιστρέψει τα ποσά που κατέβαλε ο Πελάτης.

4. Σε περίπτωση προβλήματος με τα αγορασμένα αγαθά, ο πελάτης μπορεί να επικοινωνήσει με τον πωλητή τηλεφωνικά: +359 896 590 154 ή στη διεύθυνση email: office @ smartbag . en .

5. Τα εμπορεύματα θα πρέπει να επιστραφούν στην αποθήκη SmartBag : Bacho Kiro Street 21, Pernik, για SmartBag EOOD με δυνατότητα αναθεώρησης, ώστε να μπορεί να ελεγχθεί η κατάσταση και η συμμόρφωση με τους όρους επιστροφής.

6. Σε περίπτωση που ο πελάτης ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης, Smart Bag υποχρεούται να του επιστρέψει πλήρως τα ποσά που καταβλήθηκαν το αργότερο εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των εμπορευμάτων στην αποθήκη της SmartBag Bulgaria. Το κόστος επιστροφής των αγαθών αφαιρείται από το ποσό που κατέβαλε ο καταναλωτής βάσει της σύμβασης, εκτός εάν ο πελάτης έχει επιστρέψει τα αγαθά με δικά του έξοδα και έχει ενημερώσει σχετικά τον προμηθευτή.

7. Ο πωλητής έχει το δικαίωμα να καθυστερήσει την επιστροφή χρημάτων μέχρι να παραληφθούν τα πωλούμενα αγαθά και δεν ευθύνεται για αποστολές που δεν παραδίδονται στην αποθήκη του.

8. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται με τραπεζικό έμβασμα, στον λογαριασμό που καθορίζεται στη φόρμα ακύρωσης . Μπορείτε να κατεβάσετε τη φόρμα ΑΠΟ ΕΔΩ .

9. Εάν ο πελάτης ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης από την εξ αποστάσεως σύμβαση, πρέπει να παραδώσει τα αγαθά πίσω στην Smart Τσάντα , χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και το αργότερο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία κατά την οποία ο χρήστης κοινοποίησε την απόφασή του να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση. Η προθεσμία θεωρείται ότι τηρείται εάν ο χρήστης στείλει εγγράφως πληροφορίες σχετικά με την απόφασή του στην SmartBag Bulgaria πριν από τη λήξη της προθεσμίας των 14 ημερών.

10. Εάν ασκηθεί το δικαίωμα υπαναχώρησης από την εξ αποστάσεως σύμβαση, ο πελάτης αναλαμβάνει να αποθηκεύσει τα εμπορεύματα που παραλαμβάνει από τον προμηθευτή, την ποιότητα και την ασφάλειά τους μέχρι να επιστραφούν.

11. Σε περίπτωση που τα αγαθά που παραγγέλθηκαν και πληρώθηκαν εκ των προτέρων από τον πελάτη δεν μπορούν να παραδοθούν από τον Πωλητή, ο τελευταίος θα ενημερώσει τον πελάτη σχετικά και θα επιστρέψει το ποσό που καταβλήθηκε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία κατά την οποία ο Πωλητής διαπίστωσε αυτό το γεγονός ή από την ημερομηνία κατά την οποία ο πελάτης εξέφρασε την επιθυμία του να ακυρώσει τη σύμβαση.

12. Προϋποθέσεις επιστροφής ή ανταλλαγής:

61.1. Ο Πελάτης πρέπει να ενημερώσει τον Πωλητή γραπτώς μέσω email με συμπληρωμένο έντυπο επιστροφής. Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα ΑΠΟ ΕΔΩ .

61.2. Όλα τα εμπορεύματα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση όπως όταν παραδόθηκαν, άθικτα, σε καλή εμπορεύσιμη κατάσταση και πλήρως συναρμολογημένα. Η συσκευασία πρέπει να είναι υγιής, να μην έχει σχιστεί, γρατσουνιστεί ή καταστραφεί.

61.3. Εάν τα εμπορεύματα συνοδεύονταν από δώρο, το δώρο πρέπει επίσης να επιστραφεί.

62. Εάν τα αγαθά επιστραφούν σε ανοιχτή/μεταχειρισμένη κατάσταση, στην οποία δεν μπορούν να πωληθούν ως καινούργια, ο Πωλητής διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή των ποσών που κατέβαλε ο Πελάτης κατά τη στιγμή της παραγγελίας, καθώς και των μεταγενέστερα έξοδα επιστροφής του προϊόντος.

Σχεδόν εξαντλημένα προϊόντα

-21%
Translation missing: el.products.product.price.regular_price лв187.00
Translation missing: el.products.product.price.sale_price лв187.00 Translation missing: el.products.product.price.regular_price лв239.00
Μαύρος
Μαύρος
Γκρί
Γκρί
-19%
Translation missing: el.products.product.price.regular_price лв134.00
Translation missing: el.products.product.price.sale_price лв134.00 Translation missing: el.products.product.price.regular_price лв167.00
Μαύρος
Μαύρος
Γκρί
Γκρί
HOT] -16%
Translation missing: el.products.product.price.regular_price лв169.00
Translation missing: el.products.product.price.sale_price лв169.00 Translation missing: el.products.product.price.regular_price лв203.00
Γκρί
Γκρί
Μαύρος
Μαύρος
НОВО] -14%
Translation missing: el.products.product.price.regular_price лв153.00
Translation missing: el.products.product.price.sale_price лв153.00 Translation missing: el.products.product.price.regular_price лв179.00
Μαύρος
Μαύρος
Γκρί
Γκρί
Πράσινος
Πράσινος

Πάνω από 8261 ικανοποιημένοι πελάτες

Προσφέρουμε ποιότητα με γνώμονα τους πελάτες

"Πήρα το σακίδιο πλάτης ως χριστουγεννιάτικο δώρο. Αλλά μόλις έφτασε ανυπομονούσα να το δώσω στον άντρα μου γιατί ήμουν σίγουρη ότι θα το λατρέψει. Είναι πολύ ποιοτικό και είναι σίγουρα εκεί όταν το δεις. Πότε Αν το αγγίξεις, μπορείς να νιώσεις ότι είναι κατασκευασμένο από υλικά πραγματικά υψηλής ποιότητας. Η φόρτιση USB είναι κάτι που με εντυπωσίασε πραγματικά και ο σύζυγός μου το χρησιμοποιεί όλη την ώρα. Προτείνω τη SMARTBAG και τα προϊόντα της.

-Petya Stoeva, 29 ετών πόλη της Σόφιας
Επαληθευμένος πελάτης